fbpx

Bliv professionel dronepilot!
- tag dronebevis hos os

Jydsk Drone Service ApS er autoriseret af Trafik,-Bygge-og Boligstyrelsen, til at undervise kommende dronepiloter i alle dronebevis kategorier, samt uddannelsen til nat bevis.

Vores instruktører har mange års erfaring i undervisning af piloter og har fungeret som erhvervspiloter i over 30 år.

Denne erfaring vil vi inddrage i vores undervisning, således at vores kursister bliver bedst muligt forberedt på ansvaret som professionel dronepilot.

Dronebevis

For at flyve erhvervsmæssigt i områder som af Trafikstyrelsen er definerede som bymæssigt område, skal du have et dronebevis, som er gældende for den kategori drone som du flyver med.

Med et dronebevis kan du nedsætte den sikkerhedsafstand der altid skal være fra dronen til f.eks andre mennesker, bygninger, veje og jernbaner.

Du kan altid opgradere til kategori 1B og kategori 2 dronebevis ved at supplere med en praktisk flyvedag og en flyveprøve.

Ønsker du eller din virksomhed et dronebevis kursus udenfor vores fastlagte kursusdatoer så er du velkommen til at kontakte os for et tilbud

Før du starter på et af vores dronebevis kurser skal du :

  • Være fyldt 18 år
  • Have fløjet mindst 5 timer og mindst 15 flyvninger uden for bymæssigt område, med den kategori drone som du vil tage dronebevis til

Før du kan få udstedt et dronebevis af Trafik,-Bygge-og Boligstyrelsen, skal du :

  • Have bestået vores teoriprøve
  • Have bestået den praktiske flyveprøve (KAT 1B og KAT 2)
Vi ser frem til at møde dig på et af vores kurser:
Ved Randers:
20-21/6 2020
Ved Varde :
Nye datoer i 2020 følger
Færøerne:
Føroyar, Lamba
19/6-21/6 2020 (Der er desværre ikke flere ledige pladser)
     (På Færøerne er priserne for 1A: kr. 3995,- 1B/2: kr. 4995,- Nat: kr. 1995,- og bliver ikke pålagt moms)

Dronebevis Kat 1A

Pris kr. 2995,-

ekskl. moms

Dronebevis kursus gælder for droner op til 1.5 kg. Kurset består af 2 dages teori undervisning og afsluttes med en teoriprøve.

Dronebevis Kat 1b

Pris kr. 3995,-

ekskl. moms

Dronebevis gælder for droner fra 1.5 kg til 7 kg. Dette kursus består af 2 dages teori undervisning med teoriprøve samt en dag med flyvetræning og en praktisk flyveprøve

Dronebevis Kat 2

Pris kr. 3995,-

ekskl. moms

Dronebevis varer 3 dage og gælder for droner fra 7 kg til 25 kg. Dette kursus består af 2 dages teori undervisning med en teoriprøve samt en dag med praktisk flyvetræning og en praktisk flyveprøve.

Dronebevis Nat

Pris kr. 1995,-

ekskl. moms

Denne supplerende uddannelse tager ca. 5 timer og består af nogle teorilektioner, et par timers træningsflyvning efter solnedgang og en afsluttende flyveprøve.